Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Markus Schreiber,file

Elhalasztották a davosi Világgazdasági Fórumot

2021.12.20
15:18
Forrás
Szerbiai RTV
Elhalasztották a davosi Világgazdasági Fórumot a koronavírus terjedése miatt - írja a szerb közmédia a Reuters hírügynökségre hivatkozva.

A szervezők bejelentése szerint a tanácskozást januárban tartották volna meg, de a világjárvány jelenlegi körülményei megnehezítik egy globális, személyes találkozó megszervezését, így azt nyár elejére tették át - áll a szervezők közleményében. 

Világgazdasági Fórum
Davos
davosi Világgazdasági Fórum

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.