Ugrás a tartalomra
Pixabay/paologhedini/illusztráció

Elítélték a párizsi terrortámadásért felelős nőket

2019-10-15
10:55
2019-10-15
11:31
Forrás
MTI
Huszonöt, illetve harminc év szabadságvesztésre ítélték Párizsban hétfő este a Szíriából irányított női kommandónak a két vezetőjét.

A csoport három évvel ezelőtt az Iszlám Állam terrorszervezet nevében pokolgépes merényletet próbált meg végrehajtani egy gázpalackokkal teli gépkocsival a Notre-Dame-székesegyház közelében. A 2015. január óta 251 áldozatot követelő iszlamista merényletek közül ez volt első alkalom, hogy öt nőnek kellett az esküdtszék előtt felelnie egy dzsihadista merényletkísérletért.

Párizs
terrortámadás
nők
Iszlám Állam
bíróság
ítélet

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.