Ugrás a tartalomra
pixabay/thedigitalartist

Feloldja a beutazási korlátozásokat Ausztria

2022.05.16
07:36
2022.05.16
07:43
Forrás
Szerbiai RTV
Mától megszűnnek a beutazási korlátozások Ausztriába. Erre a kedvező járványügyi helyzet miatt van lehetőség.

Ez azt jelenti, hogy bárki, aki utazna az országba, megteheti oltási, illetve védettségi igazolás és negatív koronavírusteszt nélkül is.

A korlátozások a világ összes országa esetében megszűnnek.

beutazási korlátozás
Ausztria

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.