Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Hiro Komae

A fertőzöttek száma már több mint 56,5 millió

2020.11.19
09:14
2020.11.19
09:21
Forrás
worldometers.info, MTI
A világon több mint 56,5 millió ember fertőződött meg a koronavírus-járványban.
Tanjug/AP Photo/Hiro Komae

A halálos áldozatok száma valamivel 1,3 millió felett van, több mint 39 millióan pedig meggyógyultak - a worldometers.info friss adatai szerint. A koronavírus leginkább az Amerikai Egyesült Államokat sújtja, ahol 11,8 millió fertőzött volt eddig, több mint 250 ezren pedig belehaltak a kór szövődményeibe. Európában Franciaországban és Spanyolországban van a legtöbb fertőzött.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) március 11-én nyilvánította világjárványnak a koronavírust, amely Vuhan kínai nagyvárosból terjedt el.

Tanjug/AP Photo/Hiro Komae
világjárvány
koronavírus
fertőzött
Amerikai Egyesült Államok
Franciaország
Spanyolország

Most

16:13, Frissítve: 16:21

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.
13:45, Frissítve: 13:55

Stabil az élelmiszerpiac

Stabil az élelmiszerpiac Tatjana Matić szerint. Az élelmiszerárak korlátozásáról szóló rendelet pedig június 28-ig van érvényben - emlékeztetett.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.