Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Reed Saxon

Földcsuszamlások Kaliforniában

2018-12-07
14:03
2018-12-07
14:11
Forrás
hirado.hu
Néhány óra alatt egy egész havi csapadékmennyiség esett az állam déli részén. Ez több helyen sárlavinát és földcsuszamlást okozott.

Földcsuszamlásokat okozott Kaliforniában a nagy mennyiségű lehullott csapadék. Néhány óra alatt egy egész havi csapadékmennyiség esett, az állam déli részén. Ez több helyen sárlavinát és földcsuszamlást okozott.

Felszállás közben egy repülőgép is balesetet szenvedett a sok eső miatt. A gépet a kifutó utáni biztonsági zóna állította meg, mielőtt kifutott volna egy forgalmas útszakaszra. A balesetben senki sem sérült meg.

Fotó: Tanjug via AP/KABC-TV

Kalifornia
fölcsuszamlás
esőzés

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.