Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Reed Saxon

Földcsuszamlások Kaliforniában

2018-12-07
14:03
2018-12-07
14:11
Forrás
hirado.hu
Néhány óra alatt egy egész havi csapadékmennyiség esett az állam déli részén. Ez több helyen sárlavinát és földcsuszamlást okozott.

Földcsuszamlásokat okozott Kaliforniában a nagy mennyiségű lehullott csapadék. Néhány óra alatt egy egész havi csapadékmennyiség esett, az állam déli részén. Ez több helyen sárlavinát és földcsuszamlást okozott.

Felszállás közben egy repülőgép is balesetet szenvedett a sok eső miatt. A gépet a kifutó utáni biztonsági zóna állította meg, mielőtt kifutott volna egy forgalmas útszakaszra. A balesetben senki sem sérült meg.

Fotó: Tanjug via AP/KABC-TV

Kalifornia
fölcsuszamlás
esőzés

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű