Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Reed Saxon

Földcsuszamlások Kaliforniában

2018-12-07
14:03
2018-12-07
14:11
Forrás
hirado.hu
Néhány óra alatt egy egész havi csapadékmennyiség esett az állam déli részén. Ez több helyen sárlavinát és földcsuszamlást okozott.

Földcsuszamlásokat okozott Kaliforniában a nagy mennyiségű lehullott csapadék. Néhány óra alatt egy egész havi csapadékmennyiség esett, az állam déli részén. Ez több helyen sárlavinát és földcsuszamlást okozott.

Felszállás közben egy repülőgép is balesetet szenvedett a sok eső miatt. A gépet a kifutó utáni biztonsági zóna állította meg, mielőtt kifutott volna egy forgalmas útszakaszra. A balesetben senki sem sérült meg.

Fotó: Tanjug via AP/KABC-TV

Kalifornia
fölcsuszamlás
esőzés

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.