Ugrás a tartalomra
Pixabay/Irene63

A Földközi-tengerbe zuhant egy 63 éves koreai nő

2019-06-10
12:36
2019-06-10
12:43
Forrás
Pannon RTV
A Földközi-tengerbe esett egy nő egy tengerjáróról. A hajó a franciaországi Cannesból tartott Palma de Mallorcára, amikor az egyik női utasa a Földközi-tengerbe esett - írja a SkyNews.

A nőt még nem találták meg. A 63 éves dél-koreai utas szombaton reggel esett a tengerbe. A tengerjáró hajó szóvivője elmondta: egyből értesítették a hatóságokat, akik megkezdték a keresést. A nő a férjével utazott a tengerjárón. Az utas hajnali egy körül hagyta el a kabinját. A férje ébredés után azonnal jelentette felesége eltűnését. A személyzet ekkor ellenőrizte a biztonsági kamerák felvételeit, amin látták, hogy a nő a tengerbe esett. A tengerjáró hajók nagyon népszerűek a Földközi-tengeren. A kikötővárosok lakói azonban nem mindig rajonganak a monstrumokért. Velencében tüntetést szerveztek a tengerjárók ellen.

tengerjáró hajó

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.