Ugrás a tartalomra
Tüntetők Franciaországban
Tanjug/AP/Claude Paris

A francia hatóságok az eddigieknél erőszakosabb megmozdulásokra készülnek

2018-12-06
12:36
Forrás
024.hu
A francia kormány ugyan eltörölte az üzemanyag adót, a sárgamellényesek azonban újabb tüntetésre készülnek szombaton a fővárosban, és a tervek szerint az Élysée-palotát is célba veszik majd.

A hatóságok minden eddiginél erőszakosabb megmozdulásokra számítanak, a Le Parisien értesülései szerint várhatóan páncélosokat is az utcákra vezényelnek. A francia lap úgy tudja, a miniszterelnök kérésére mintegy 80 harckocsit küldhetnek Párizsba, hogy a közintézmények köré állítva megvédjék azokat.

Franciaország
sárgamellényes

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.