Ugrás a tartalomra

Huszonöt millió dolláros vérdíjat tűztek ki a szíriai államfő fejére

2012-09-18
19:27
A Szíriai Szabad Hadsereg (SZSZH) vérdíjat tűzött ki Bassár el-Aszad szíriai államfő fejére
A Szíriai Szabad Hadsereg (SZSZH) vérdíjat tűzött ki Bassár el-Aszad szíriai államfő fejére.A dezertőrökből és fegyveres felkelőkből szerveződött hadsereg egyik parancsnokát, Ahmet Hidzsazit az Anadolu török hírügynökség idézte, aki elmondta, 25 millió dollárt ajánlottak fel annak, aki „élve vagy holtan” kiadja nekik az elnököt.A katonai parancsnok hozzátette, hogy a pénzjutalommal „tettekre akarják sarkallni” az Aszad közvetlen környezetéhez tartozó személyeket.Hidzsazi szerint az összeget az országban és külföldön élő, az SZSZH-t támogató üzletemberek utalják majd át annak, aki kiadja Bassár el-Aszadot. (MTI)
államfő
szírtai
vérdíj

Most

22:23

Györe elődöntős Umagban

Györe László bejutott az 586 140 euró összdíjazású umagi, 250-es tenisztorna elődöntőjébe, miután 162 percnyi küzdelem után 6:4, 6:7 (6-8), 6:3 arányban nyert az argentin Leonardo Mayer ellen.
22:15

Brit tankhajót foglalt le Irán

Újabb incidens történt a világ egyik legfontosabb vízi útján, a Perzsa-öböl bejáratát jelentő Hormuzi-szorosban, amelyen keresztül a Közel-Kelet olajforgalmának jelentős része bonyolódik.
20:31

Magasabb lesz az alma ára?

A szélsőséges időjárás miatt idén várhatóan 450 ezer tonna lesz az almatermés Magyarországon, amely a tavalyi mennyiség fele, ezért az átlagosnál magasabb árakra lehet számítani.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.