Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Susan Walsh/2022.07.28.

Joe Biden koronavírus-tesztje ismét pozitív

2022.07.31
08:57
2022.07.31
09:03
Forrás
Tanjug
Az Amerikai Egyesült Államok elnöke 9 nappal ezelőtt került először karanténba, mivel megfertőződött koronavírussal.

Három napja ért véget számára az elszigetelés, az újabb teszt szerint azonban ismét covidos - közölte a Fehér Ház. Tájékoztatásuk szerint Biden jól van, szavaikat idézve teljesen jól érzi magát és semmilyen tünete sincs. Amerika államfője ismét karantéba vonul.

Joe Biden
koronavírus
Amerikai Egyesült Államok

Most

09:56, Frissítve: 10:02

Korlátok hozadéka

20. alkalommal szervezték meg Bácskossuthfalván a 9+1 Nemzetközi Művésztelep Mesterműhelyét. Az alkotótábor idei témacíme: Korlátok hozadéka. A Mesterműhelyben készült alkotásokat Szent István-napi ünnepség keretében tekinthetik meg az érdeklődők.
08:13, Frissítve: 09:44

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.