Ugrás a tartalomra
Tanjug/Libby March /The Buffalo News via AP

Két méter hó esett New York állam nyugati részén

2022.11.20
08:13
Forrás
MTI
New York állam egyes településein szombat reggelig már csaknem két méter hó esett az első nagyobb téli viharban, ami az érintett területeket megbénította, és további havazásra számítanak.

Az amerikai Nemzeti Meteorológiai Szolgálat adatai szerint Buffalo egyik elővárosában 196 centiméter a hóvastagság, az Ontario-tóhoz közeli Natural Bridge településről pedig 180 centiméter havat jelentettek. 

A meteorológiai szolgálat azt jelezte, hogy vasárnap és a jövő hét első felében újabb hóvihar éri el New York állam nyugati területeit, az Erie-tó közelében újabb mintegy 40, az Ontario-tó partján pedig körülbelül 60 centiméter friss hóra számítanak. A télies időjárás miatt az Egyesült Államok öt északkeleti államában van érvényben figyelmeztetés. 

New York
havazás

Most

12:02, Frissítve: 12:12

A népmese napját ünnepelték Horgoson

Ugyan egy nappal korábban, de Horgoson is megünnepelték a magyar népmese napját, amely Benedek Elek születésnapjához kötődik. Papírszínházzal és élőszavas mesemondással várták a helyi Művelődési Ház előtt a legkisebbeket.
08:53, Frissítve: 11:03

Orbán Viktor: Magyarország nem lesz migránsgettó!

A migrációs probléma bonyolult, de a megoldás egyszerű: nem kell őket beengedni! - jelentette ki Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma reggel a Kossuth rádióban. Facebook-posztjában is megerősítette: Magyarország nem lesz migránsgettó.

Népszerű