Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Derick Hingle, File

Koncertje előtt derült ki Elton Johnról, hogy koronavírusos

2022.01.26
11:03
Forrás
euronews
Elkapta a koronavírust Sir Elton John. Tesztje alig pár órával egy dallas-i koncert előtt lett pozitív, így az előadó már nem tudott színpadra lépni.

A világhírű, ötszörös Grammy-díjas énekes-zeneszerző három oltást is kapott, ezért egyelőre csak enyhe tüneteket tapasztalt, és reméli, hogy már akár a hétvégén újra koncertezhet.

Elton John egyébként korábban részese volt egy olyan koncertsorozatnak, ami a vakcinák világszerte történő arányos elosztásának fontosságára hívta fel a figyelmet.

Elton John
koronavírus
koncert

Most

21:56

Nyári táborok - hasznos időtöltés a szünidő alatt

Lassan közeledik a nyári szünet, amikor a gyerekek egy kis időre elköszönhetnek az iskolától, aki teheti ilyenkor táborba megy. Legalábbis az aki megengedheti magának, s akinek a szülei megengedik. A lehetőségekből Vajdaságban nincs hiány.

Népszerű

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.