Ugrás a tartalomra
Pixabay/Illusztráció

Lezuhant a brazil Palmas labdarúgócsapat tagjait szállító repülőgép

2021-01-24
18:11
2021-01-24
18:19
Forrás
Szerbiai RTV
A tragédiában a klub négy játékosa, illetve a klub elnöke is életét vesztette.

A baleset oka egyelőre ismeretlen, a tragédia vélhetően a felszállást követően történhetett - jelenti a helyi sajtó. A Palmas labdarúgó klubot 1997-ben alapították, jelenleg a brazil bajnokság D sorozatában versenyez. A brazil futballnak egyébként nem ez volt az első ilyen tragédiája, 2016-ban a brazil élvonalbeli Chapecoense csapatot szállító repülőgép zuhant le, csaknem minden játékos életét vesztette.

repülőbaleset
labdarúgócsapat

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.