Ugrás a tartalomra
tűzoltó harcol a lángokkal
Tan/AP Photo/Javier Fergo

Mintegy 21 hektár erdő égett le eddig Portugáliában

2018-08-10
08:29
Forrás
hirado.hu
A tűz Algarve tartományban tombol, és egyelőre nincs remény a gyors befejezésre. Az erős szél tovább nehezíti a tűzoltók munkáját. Az erdőtűz eloltása még napokba telhet.

A hatóságok csütörtökön további evakuálásokat rendeltek el, ezúttal Silves közelében, ahol jelenleg is közel ezer háromszáz tűzoltó dolgozik. Az erdőtüzek következtében, múlt péntek óta harminchat ember sérült meg, közülük 19 tűzoltó.

erdőtűz
Portugália

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.