Ugrás a tartalomra
Tanjug/State Emergency Service of Ukraine via AP

A pénteki nap különösen véres volt az ukrajnai háborúban

2023.05.27
15:25
Forrás
Hirado.hu, Euronews
Az ország több pontján is orosz rakéták záporoztak, több lakóövezetet is találat ért.

Az orosz erők csapást mértek a kelet-ukrajnai Dnyipro városára, ahol eltaláltak egy orvosi rendelőintézetet - közölte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a közösségi médiában. Dróntámadás rongálta meg az orosz-fehérorosz határon egy orosz olajvezeték adminisztratív épületét – közölte Pszkov megye kormányzója szombaton a Telegramon. A bejegyzés szerint az épületnél nagy robbanás történt, a támadásban senki nem sérült meg.

Ukrajna
orosz-ukrán háború

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 15:21

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.