Ugrás a tartalomra

Schulz: Közösen kell megvédeni az eurót

2012-09-18
16:31
Az Európai Parlament elnöke szerint a tagállamoknak együtt kell fellépniük azok ellen, akik a nemzetközi porondon milliárdokban fogadnak a közös fizetőeszköz összeomlására
Az Európai Parlament elnöke szerint a tagállamoknak együtt kell fellépniük azok ellen, akik a nemzetközi porondon milliárdokban fogadnak a közös fizetőeszköz összeomlására.Martin Schulz a Robert Fico szlovák kormányfővel Pozsonyban tartott közös sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy „egészségessé kell tenni” az Európai Uniót, s ennek a célnak az elérésében leginkább az egyes tagországok és régiók egyenletes fejlődésének biztosítása segíthet. Rámutatott, hogy az Európai Parlamentben többségben vannak az erős kohéziós politikát támogató erők.Martin Schulz elmondta: az ésszerű európai költségvetést együtt kell kidolgozni. (MTI)
euró
Szlovákia
Martin Schulz

Most

13:19, Frissítve: 14:02

Népszerű a szabadkai nagybani piac

Nem ritkán más városokból is a szabadkai nagybanira járnak a vásárlók, mert itt elmondásuk szerint az őstermelőktől jutányos áron szerezhetik be a friss zöldséget és a gyümölcsöt.
13:05, Frissítve: 14:14

Halnapok Szabadka központjában

Második alkalommal szervezték meg a Halnapok elnevezésű rendezvényt Szabadkán, a Szentháromság-szobor előtti sétányon, a Városháza szomszédságában.
12:59, Frissítve: 13:04

Monodrámáktól hangos Óbecse

Elkezdődött szerda este Óbecsén a 7. Be:femon, azaz az Óbecsei Monodráma Fesztivál. Szombatig hét előadást láthat a közönség.

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.