Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Evan Vucci

Sietve távozott a NATO-csúcsról az amerikai elnök

2019.12.04
19:59
Forrás
Szerbiai RTV
Trump lemondta a bejelentett sajtótájékoztatóját is Londonban. A sajtó tudni véli, mi lehetett a sietség oka.

Hevesen távozott a NATO-csúcstalálkozóról Donald Trump, miután megjelent egy videó, amelyben Emmanuel Macron francia államfő, Mark Rutte holland, Boris Johnson brit és Justin Trudeau kanadai miniszterelnök az Amerikai Egyesült Államok elnökén nevet. Az amerikai elnök az eredeti terv szerint a londoni NATO-találkozó zárónapja után tartott volna sajtótájékoztatót, azonban lemondta. Twitter üzenetben azzal indokolta döntését, hogy a találkozó két napja alatt nagyon sokszor nyilatkozott a sajtónak.

NATO
NATO-csúcs
Donald Trump

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.