Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Előttem az Utódom - a Prosperitati Alapítvány generációváltást támogató tréningprogramjának zárórendezvénye Ludason

2021.07.13
21:34
2021.07.13
21:57
Forrás
Pannon RTV
- A Pannon RTV felvétele

A Prosperitati Alapítvány új, a vállalkozásokon belüli generációváltást támogató online képzési programot indított útjára Vajdaságban. A Magyar Kormány, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatásának köszönhetően a hat hetes programon való részvétel ingyenes volt.
A képzéssorozat zárórendezvényét 2021. július 13-án tartották Ludason a Zvonko Bogdán Tanyán.
Az esemény kiemelt vendégei Pirityiné Szabó Judit és Hajnal Virág a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért felelős államtitkárságának főosztályvezetői és Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke voltak.

Előttem az Utódom
Prosperitati Alapítvány
Pirityiné Szabó Judit
Hajnal Virág
Pásztor István

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.