Ugrás a tartalomra

A magyar kultúra napja – vajdasági központi ünnepség

2021.01.29
21:48
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV felvétele

A magyar kultúra napja alkalmából megrendezett eseményen átadásra kerültek a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség Magyar Életfa díjai, valamint az Aranyplakett kitüntetések, és a Plakett díjak.

alkalmi műsor
Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség
Magyar Életfa díj
Balázs Görgy
Berta Géza
Németh Anna
Szabó Szabados Ilona
Aranyplakett kitüntetés
Potápi Árpád János
Sóti Éva
Szabó Judit
Sági Kukli Krisztina
Dobai János
VMMSZ
Bakator Judit
Németh Dezső

Most

18:42, Frissítve: 19:41

Lázár János Óbecsén zárta vajdasági körútját

Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben tartott délután lakossági fórumot a Vajdasági Magyar Szövetség. Az eseményen jelen volt Lázár János magyar építési és közlekedési miniszter is, aki a Tisza-parti városban zárta vajdasági körútját.
16:55, Frissítve: 19:06

Birkózóiskola nyílt Pacséron

Nagy volt az érdeklődés a helyi iskola diákjai részéről. A Vajdasági Birkózóakadémia berkeiben a pacsérival egyben már kilenc klub nyílt, de folytatni fogják a tagtoborzást és a birkózóiskolák nyitását.

Népszerű

Két új pályázat jelent meg a Prosperitatinál

Folytatódik a Prosperitati Alapítvány vajdasági gazdaságfejlesztési programja, két új pályázat jelent meg a mezőgazdasági termelők és a vállalkozók számára, 2-2 milliárd forintos keretösszeggel. Pályázni december 5-től lehet.

Kerülje el ezt a kereszteződést Szabadkán

Újabb ideiglenes útlezárás várható Szabadkán. A Belgrád-Budapest vasútvonal kiépítése miatt november 25-étől, vagyis szombattól tíz napon át zárva lesz a Makszim Gorkij, a Jovan Mikić, a Papp Pál és a Szegedi út kereszteződése.