Ugrás a tartalomra

A Pannon Televízió kéthetente jelentkező magazinműsora, szombatonként 18.30-tól. Benne az Unió igazi arca: élet a hétköznapokban, gazdaság, munkavállalás, környezetvédelem, oktatás, kultúra, utazás, sport. A többségében angol vagy francia nyelvű riportokat a brüsszeli EuroparlTV, az Európai Parlament internetes televíziója készíti. A Pannon TV nézőinek a feliratozott vagy a szinkronizált változatot sugározzuk.

Videó

Több pénz jut az Erasmus-programokra
2019-03-23; 19:22

Az eheti .eu-ból kiderül, hogyan bővül az Erasmus+ program igénylőinek köre, hogyan halad a klímavédelmi harcban az Európai Unió, és hogy mi az a KÉK-kártya, és ki kaphatja meg.
Videó

.eu – Döcögős az óraátállítás eltörlése
2019-03-09; 18:52

Az óraátállítás káros hatással van az egészségre, az elérhető energiamegtakarítás ezzel szemben elenyésző. Az Unióban az állítgatás megszüntetéséről tárgyalnak, de a döntés még odébb van.

Most

23:22, Frissítve: 23:39

A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa

A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.
22:32, Frissítve: 22:40

Feltárják a waterlooi csatamező kórházát

A waterlooi csatamező tábori kórházát az európai szövetséges csapatokat vezető wellingtoni herceg hozott létre Mont-St-Jeanban. Feltételezik, hogy legalább hatezer sebesültet láttak el itt.

Népszerű