Ugrás a tartalomra

A Pannon Televízió kéthetente jelentkező magazinműsora, szombatonként 18.30-tól. Benne az Unió igazi arca: élet a hétköznapokban, gazdaság, munkavállalás, környezetvédelem, oktatás, kultúra, utazás, sport. A többségében angol vagy francia nyelvű riportokat a brüsszeli EuroparlTV, az Európai Parlament internetes televíziója készíti. A Pannon TV nézőinek a feliratozott vagy a szinkronizált változatot sugározzuk.

Videó

Több pénz jut az Erasmus-programokra
2019-03-23; 19:22

Az eheti .eu-ból kiderül, hogyan bővül az Erasmus+ program igénylőinek köre, hogyan halad a klímavédelmi harcban az Európai Unió, és hogy mi az a KÉK-kártya, és ki kaphatja meg.
Videó

.eu – Döcögős az óraátállítás eltörlése
2019-03-09; 18:52

Az óraátállítás káros hatással van az egészségre, az elérhető energiamegtakarítás ezzel szemben elenyésző. Az Unióban az állítgatás megszüntetéséről tárgyalnak, de a döntés még odébb van.

Most

22:29

Megrengett a Mars

Az űrkutatás történelmében először rögzített marsrengést a NASA Inshight nevű űrszondája a Mars felszínén. Ez volt az első alkalom, hogy egy másik bolygó rengését rögzíthették a tudósok.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.