Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Híradó – 2020.08.05. 17.30h

2020.08.05
19:19
2020.08.05
19:26
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- Óriási detonáció rázta meg kedden Bejrútot. 2700 tonna ammónium nitrát robbant fel, amit egy kikötői raktárban tároltak.
- Ítéletidő pusztított Nyugat-Bácskában. A jégeső több településen is elverte a termést. A viharos szél pedig fákat csavart ki.
- Továbbra is 300 alatt van az egy nap alatt igazolt kornovavírusos személyek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában újabb 295 ember tesztje lett pozitív.
- Várhatóan a tantermekben kezdik meg az új tanévet az általános iskolák alsósai - erről beszélt ma Dr. Predrag Kon a köztársasági válságstáb tagja.
- Nehéz helyzetben vannak a szarvasmarha tenyésztők Vajdaságban. A jelenlegi felvásárlási árak a gazdák költségeit sem fedezik.
- Idén könnyebb napszámosokat találni, a koronavírus miatt ugyanis sokan vesztették el munkájukat. Az almaszedőknek 250 dináros órabért fizetnek a termelők.
- Csaknem öt hónapnyi szünet után ma este visszatér az Európa-liga.

detonáció
robbanás
sérültek
Ítéletidő
Csapó Judit
koronavírus
iskolakezdés
Dr. Predrag Kon
Maksó Éva
Vihar hadművelet
évforduló
megemlékezés
Aleksandar Vučić
Milorad Dodik
győzelem napja
Andrej Plenković
Zoran Milanović
Tomislav Medved
látogatás
szarvasmarha tenyésztők
Szarapka Ede
Tomik Nimród
gyümölcstermelő
Havas Boldogasszony
templombúcsú
Vajdasági Magyar Művelődési Intézet
Gondi Martina
Juhász Gyula
Európa sportvárosa 2021
Európa-liga
Milorad Mažić
bíró
TSC
Vasutak Kedvelőinek Klubja

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:05

Karneváli hangulat Torontálvásárhelyen

Szebbnél szebb jelmezek, finomabbnál finomabb ételek és rengeteg mosoly volt a torontálvásárhelyi karneválon és pörköltfőző versenyen, amelyre külföldről is érkeztek vendégek. A karneválon több mint 200 gyerek öltözött jelmezbe.
11:33, Frissítve: 11:41

Zelenszkij: Súlyos a helyzet Donbaszban

Mariupol orosz fennhatóság alá került, az orosz csapatok arra készülnek, hogy Liman irányába nyomulnak tovább – jelenti az ukrán média. Andrzej Duda, lengyel államfő megérkezett Kijevbe.
10:39, Frissítve: 11:58

Testvértelepülési együttműködés

A magyarországi Őrtilos és Torontálvásárhely vezetősége testvértelepülési szerződést írt alá. A felek azt remélik, hogy az eddig is baráti kapcsolat a jövőben is gyümölcsöző lesz.

Népszerű