Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Híradó – 2022.07.08. 17.30h

2022.07.08
18:48
2022.07.08
19:12
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- A benzin ára csökkent, a földgázé viszont növekszik Szerbiában.
- Épülnek az üzemek, fejlődnek a vállalkozások, nem állt meg a gazdaságfejlesztési program Vajdaságban - mondta Magyar Levente.
- Belehalt sérüléseibe Abe Sindzó volt japán miniszterelnök, miután egy kampányrendezvényen többször rálőttek.
- Kapacitásán felül üzemel a zombori befogadóközpont. Mintegy 800 migráns tartózkodik az objektumban, de a város utcáin is sok az illegális bevándorló.
- Tűzijáték, 40 színpad, 1000 fellépő. Elkezdődött az idei Exit Fesztivál.
- Hagyományos lakodalom lesz a hétvégén Torontálvásárhelyen. A régi szokás szerint a nagy napot egy hetes előkészület előzi meg.
- Ukuleléje társaságában vágott neki egy több mint 1500 kilométeres gyalogtúrának a magyar gyökerekkel is rendelkező Daniel Müller.

Híradó
üzemanyag
földgáz
Horváth Tímea
Vajdasági Szabadegyetem
Magyar Levente
VM4K
Nyárhangoló Fesztivál
Orbán Balázs
Pásztor István
merénylet
Abe Sindzó
Vlagyimir Putyin
migránsok
befogadóközpont
Exit Fesztivál
Lukács Lilla
Varró Dániel
Szepesi Bence
fontos kalács
Talentum Tehetséggondozó Művészeti Egyesület
Brezovszki Tamara
Rafael Nadal

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.