Ugrás a tartalomra

Híradó – 2023.01.24. 17.30h

2023.01.24
17:56
2023.01.24
18:42
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV hírműsora

A Híradó főbb témái:
- Kisiklott egy propilénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán.
- Újvidéken találkoztak a Vajdasági Mentorprogramban résztvevő mentorok és mentoráltak.
- Szerbia nem mondhat nemet a Koszovóval fenntartott kapcsolat rendezésére vonatkozó nemzetközi tervre – emelte ki hétfő esti beszédében Aleksandar Vučić.
- 38 ezer dináros havi juttatást kapnak azok a fiatalok, akik hat hónapos önkéntes, fegyveres katonai szolgálatra jelentkeznek a Szerbiai Katonaság kötelékében.
- A fóliasátras virágtermesztőket sem kíméli az infláció. A befektetések egyre nagyobb összeget emésztenek fel, miközben a vásárlók köre egyre szűkül.
- Új tornaszerekkel gazdagodott a szabadkai Sokol Egyesületi Ház tornaterme a Tartományi Sport- és Ifjúságügyi Titkárság jóvoltából.

Híradó
kisiklott vonat
Perpauer Martin
Márton Zoltán
Prosperitati Alapítvány
Hajnal Virág
Vajdasági Mentorprogram
koszovói rendőrség
Koszovó
Vojnák Daniella
Dr. Kulcsár Sarolta
Lengyel László
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zentai Konzultációs Központ
Dr. Muhi Béla
magyar kézilabda-válogatott
Dane Basta
Stevan Bakić
Sokol Egyesületi Ház

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.
13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.