Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.03.09.

2024.03.09
15:59
2024.03.09
19:26
Forrás
Pannon RTV
A jövő hét elején egy kis időre visszatér a csapadék, és néhány fokkal a nappali értékek is lecsökkennek. A reggeli órákban ködfoltok alakulhatnak ki, a hét közepétől viszont felszakadoznak az esőfelhők és egyre több napsütésben lesz részünk.

Az éjszakai órákban megnövekedett felhőzettel kell számolni, de csapadék sehol nem valószínű. A legalacsonyabb értékek mindössze 9-10 fok körül alakulnak.

Holnap napos-felhős időben lesz részünk, csapadékra ekkor még nem kell számtani. Többfelé élénk, erős lesz a déli-délkeleti szél. A délutáni órákban 19-21 fok közé melegszik a levegő.

Hétfőn sokfelé szükség lesz az esernyőkre, csak délután kezd délnyugat felől felszakadozni a felhőzet. Itt a gomolyfelhőkből helyenként viszont zivatar alakulhat ki. Napközben 16 fokos nappali csúcsokra van kilátás. Kedden változóan felhős-napos időben lesz részünk, elszórtan záporok is kialakulhatnak. Sokfelé szeles időre számíthatunk. Szerdán és csütörtökön is változékony, napos-felhős időszakok váltják majd egymást, napközben legfeljebb 17 fokot mérhetünk.

A régió más országaiban is napos, felhős időre van kilátás. Csapadékra Ljubljanában, valamint Podgoricán lehet számítani, itt a nappali csúcsok 12-13 fok körül alakulnak. A legmelegebb nappali értékek 19-21 fok között alakulnak Szegeden, Temesváron, Eszéken, valamint Belgrádban és környékén.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.