Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kincsesládánk – Bácsföldvár

2020.11.07
21:40
2020.11.08
10:22
Forrás
Pannon RTV
Bácsföldváron járt a Kincsesládánk csapata.

Folytatjuk vajdasági barangolásunkat. Úti célunk ez alkalommal Bácsföldvár. A bácskai falu, amely rengeteg különleges élményt tartogatott számunkra. Belekóstolhattunk például a messze földön híres palacsintafesztivál hangulatába. Láthattunk cserepeken megelevenülő meseországot. Csodálhattunk nem mindennapi graffitimunkákat. Megismerhettük a turistacsalogató Gyöngysziget különleges és a Csonthalom hátborzongató történetét. A közvetlen közelünkben kondultak meg és játszottak gyönyörű dallamot a templom több száz kilós harangjai. Megismerkedtünk a nemzetközi szinten is sikeres pingpongosokkal. Ellátogattunk a kultúregyesületbe és egy fafaragó munkásságát is megtekintettük.

Kincsesládánk
Bácsföldvár

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.