Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kincsesládánk – Bácsföldvár

2020.11.07
21:40
2020.11.08
10:22
Forrás
Pannon RTV
Bácsföldváron járt a Kincsesládánk csapata.

Folytatjuk vajdasági barangolásunkat. Úti célunk ez alkalommal Bácsföldvár. A bácskai falu, amely rengeteg különleges élményt tartogatott számunkra. Belekóstolhattunk például a messze földön híres palacsintafesztivál hangulatába. Láthattunk cserepeken megelevenülő meseországot. Csodálhattunk nem mindennapi graffitimunkákat. Megismerhettük a turistacsalogató Gyöngysziget különleges és a Csonthalom hátborzongató történetét. A közvetlen közelünkben kondultak meg és játszottak gyönyörű dallamot a templom több száz kilós harangjai. Megismerkedtünk a nemzetközi szinten is sikeres pingpongosokkal. Ellátogattunk a kultúregyesületbe és egy fafaragó munkásságát is megtekintettük.

Kincsesládánk
Bácsföldvár

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:35

Nincs élet a Sajóban, lényegében kihalt a folyó

Három hónapja ömlik a szennyezett bányavíz Szlovákiában a Sajó folyóba. A feljelentést megtették, a rendőrség nyomoz, de a folyó élővilágát súlyosan mérgező bányavíz még nagyobb mennyiségben ömlik, mint februárban.
19:32, Frissítve: 19:47

Eltévedt lövedékek

Baráth László Eltévedt lövedékek című könyvét mutatták be a Szabadkai Városi Könyvtárban.
18:40, Frissítve: 19:08

Bombariadók egész Belgrádban

Miután több belgrádi általános- és középiskolában volt bombariadó reggel, délutánra már arról szóltak a fenyegető üzenetek, hogy ismeretlen tettesek bombákat helyeztek el a belgrádi hidakon, bevásárlóközpontokban, az állatkertben, éttermekben is.

Népszerű