Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kincsesládánk - Magyarkanizsa 2020.02.01.

2020.02.01
22:13
2020.03.26
19:10
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsán járt a Kincsesládánk csapata.

A Kincsesládánk csapata most Vajdaság egyik igazi, kis ékszerdobozát, Magyarkanizsát mutatja be, Tisza-partjával, meseszép Népkertjével és különleges épületeivel és még különlegesebb illataival együtt. Tudták Önök, hogy egy parfüm akár 60-70 illatanyagot is tartalmazhat? És azt sejtik-e, hogy a jázminillat mesterséges előállításához a szénán kívül milyen illatra van még szükség? Megmutatjuk. Ahogy azt is, hogy hogyan készülnek a bűbájos Tandi-babák és az édesebbnél édesebb sütik. Betekintünk a kerámiatárgyak meseországába, elkísérjük a Fekete-tengert is körbebicikliző kerékpárost egy rövid távon, a fogathajtás szépségeiről beszélgetünk és narancs-, kávé-, valamint sárgarépapálinkát kóstolunk. Mindez és még sok minden más Magyarkanizsáról a Kincsesládánkban.

Magyarkanizsa
Kincsesládánk

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:52

Őrzöm a fogaimat, büszkén mosolygok

Május 3. hete a száj és fogak egészségének hete. Május 22-ig Szerbia-szerte felhívják a figyelmet a száj és a fogak egészségének fontosságára, hiszen ez is az általános egészségi állapot része.
12:47

Orbán Viktor bemutatta kormánya szerkezetét

Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedd reggel bemutatta a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek kormánya szerkezetét, a minisztereket és ismertette feladataikat - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Népszerű