Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép – Bemutatjuk a Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Könyvtárat Budapesten

2022.04.21
17:25
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

Budapest szívében a Rózsák terén található a Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Könyvtár, amely a magyarországi szerb nemzetiség fontos kincse.

Közel-kép
Aleksa Mitović
Vid Ganter
Radoslava Mazalica
Iris Mitrović
Hajnalka Zorić
Gázsity Márkó
Eva Radovanović
Vesna Zejčev
Teodora Kamber
Iva Taškova
Nevena Bogičević
Papp Tamara
Dorogi Večić Jovana
Antonija Sanković
Dejan Mladenović
Kristina Bekić
Juliana Kotorčević
Lásztity Jovánka

Most

19:43, Frissítve: 19:58

Így épül Szerbia leghosszabb alagútja

Tavaly májusban kezdődtek meg a Fruška gora-i közúti folyosó építési munkálatai. Egy 47,7 kilométeres gyorsforgalmi útról van szó, amelyet több szakaszra bontottak. A projekt kivitelezője a kínai CRBC vállalat.
19:17, Frissítve: 19:27

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.
17:50, Frissítve: 20:20

Egy délután Arannyal

Megtartották az Egy délután Arannyal elnevezésű képzőművészeti és irodalmi versenyt az oromhegyesi Arany János Általános Iskolában. Közel 50 felsős diák, három kategóriában mutatta be Arany János munkásságát, illetve Arany és Petőfi barátságát.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.