Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép – Magyarok Kenyere – búzaszentelő ünnepség Zentán

2021.05.09
17:24
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

15 millió búzaszemből kenyér. A kárpát-medencei magyar gazdák felajánlása, amellyel a kárpát-medencei magyar gyermekek, családok ellátásához járulnak hozzá. A Magyarok Kenyere Program nyitányát, a Búzaszentelő Ünnepséget ezúttal Zentán szervezték meg.

Közel-kép
Magyarok Kenyere program
búzaszentelő ünnepség
Nagy József
Nagy Miklós
Bencsik Dávid
Szili Katalin
Fremond Árpád
Jakab István
Potápi Árpád János

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.