Ugrás a tartalomra

Közel-kép - X. Nemzetközi Oldtimer Találkozó

2021.07.26
20:02
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

92 éves Ford A, korabeli amerikai oldtimerek, múlt század eleji európai csodaautók, a hetvenes években népszerű jugoszláv Fítyók és eredeti Zastava 1300-as rendőrautó. Látványos felvonulás, és egy kis nosztalgia. Tizedik alkalommal szervezték meg a régi autók és motorkerékpárok kiállítását.

Közel-kép
X. Nemzetközi Oldtimer Találkozó
Teufik Isaković
Mészáros Róbert
Sütő János
Ölvegyi Károly

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.