Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ismét lesz Napi foci a Pannon TV-ben

2021.06.07
12:43
2021.06.10
08:14
Forrás
Pannon RTV
A sportműsor a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság meccsnapjain délután 5 órakor élőben lesz követhető.

Megújult formában tér vissza a Napi foci a képernyőre. A lényeg azonban nem változik, főszerepben a labdarúgás lesz, edzők és szakértők társaságában. Az elemzés mellett élő kapcsolások is lesznek a műsorban, illetve nyereményjátékok is várják a tévénézőket.

Pannon RTV

Dóró Alen, szerkesztő-műsorvezető, Napi foci: „A Napi foci meccsnapokon délután öt órakor élőben fogja majd várni a TV-nézőket itt a Pannon Televízióban. Két vendég lesz nálunk majd, akikkel elemezni fogjuk az aktuális eredményeket. Három órakor kezdődik az első csoportmeccs, ez pont öt óra előtt véget is fog majd érni. Kitérünk majd arra is, hogy mi várható hat órakor, illetve kilenc órakor a másik két mérkőzésen. Érdemes lesz minket nézni. Nemcsak focielemzés lesz, hanem ugyanúgy, mint öt évvel ezelőtt, most is lesznek nyereményjátékaink. Lehet majd pólókat, bögréket, illetve sapkákat is nyerni, valamint a műsorvégén, a döntő napján focilabdákat is kisorsolunk.”

Pannon RTV

A próbák már zajlanak, a műsort Dóró Alen, Kozma Zoltán és Herczeg Zsolt szerkeszti. Zsolt először vezet élő műsort. Mint mondja, nagyon várja már, hogy a kamerák elé állhasson. „Nagy focirajongó vagyok, ezért szívesen elvállaltam a Napi foci műsor vezetését, illetve szerkesztését. Valójában az első alkalom lesz, hogy élő TV-műsort fogok vezetni, emiatt egy picit izgulok is, de az e fajta izgulás szerintem a hasznomra fog válni, mert ezáltal talán többet is fogok készülni az adott műsorra. Remélem, hogy az első két-három műsor után már ez a kezdeti lámpaláz el fog múlni. Igazából már nagyon várom, hogy elkezdődjön az Európa-bajnokság, illetve a Napi foci című műsorunk is.”

A műsort a labdarúgó Európa-bajnokság meccsnapjain, június 11-e és július 11-e között követhetik majd a foci rajongók a Pannon Televízió csatornáján.

Pannon TV
Napi foci
Dóró Alen
Herczeg Zsolt

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:58, Frissítve: 21:14

Díjazták a vajdasági tehetségeket

Kiváló vajdasági magyar diákokat, felsőoktatási hallgatókat díjaztak, és tehetség nagyköveteket kiáltottak ki Szabadkán. A díjazottak emlékplakettet, alkalmi ajándékot és az MNT által biztosított támogatást vehették át.
19:16

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.
17:34, Frissítve: 19:15

11 millió eurót kap Szerbia migrációs ügyekre

Szerbia aláírta az Európai Unióval azt a migráció rendezésére irányuló támogatási szerződést, amelynek második fázisában fejlesztik a befogadóközpontokat, a védelmi szolgáltatásokat és az oktatás elérhetőségét.
16:22, Frissítve: 17:28

Módosult a tartomány idei költségvetése

Ülésezett a Tartományi Képviselőház, amelyen a tartomány 2021-es költségvetésének módosításáról szavaztak. Napirenden szerepelt a Menekültek, kiutasított és lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyek számára nyújtott támogatási alap jelentése is.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.