Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív – Gárdos Civil Egyesület

2021.07.27
19:55
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív mai vendége Vadlövő László okleveles közgazdász, a Gárdos Civil Egyesület elnöke.

A Gárdos Civil Egyesület egy nonprofit szervezet, a magyar–szerb kulturális, gazdasági és sportkapcsolatok erősítését tűzte ki célul. Egyik legnagyobb projektjük a magyar gazdasági lap elindítása Szerbiában, ami a szerb-magyar vállalkozók közötti együttműködést és a kapcsolatok mélyítését szorgalmazza.

Szubjektív
Gárdos Civil Egyesület
Vadlövő László

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:40, Frissítve: 17:22

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 15:50

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.
15:05

Óriási beruházás érkezik Magyarországra

Bejelentették Magyarország eddigi legnagyobb beruházását. Debrecenben a kínai Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL), a világ legnagyobb akkumulátorgyártója hozza létre második európai üzemét.

Népszerű