Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív – Saghmeister Gábor

2022.02.01
20:03
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Saghmeister Gábor motorversenyző.

Idén is teljesítette a világ legnehezebb raliját Saghmeister Gábor. Nehézségek ugyan akadtak, de elégedett volt a szerepléssel. Ezúttal részletesen is beszámol a szaúdi kalandról a motorversenyző. Dóró Alen kérdezte a Szubjektívben.

Szubjektív
Saghmeister Gábor
Dakar Rali

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.