Ugrás a tartalomra

Szubjektív – Szebenyi Péter

2021.10.10
20:03
Forrás
Pannon RTV
Szubjektív vendége Szebenyi Péter környezetmérnök, a Klímapolitikai Intézet munkatársa.

Mit tehetünk az egyre növekvő szeméthegyek ellen? Mit tehetnek a gyártók, és mit a fogyasztók azért, hogy bolygónk élhető maradjon? Fókuszban a környezetvédelem - Szebenyi Péter környezetmérnökkel, környezetvédelmi influenszerrel, a Klímapolitikai Intézet munkatársával beszélgettünk.

Szebenyi Péter
Szubjektív
klímavédelem

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.