Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Szubjektív - Szijjártó Péter

2019-04-15
13:40
Forrás
Pannon RTV
Példaértékű az együttműködés Szerbia és Magyarország között - mondta Szijjártó Péter a Pannon Televízió Szubjektív című műsorának felvételén.

Magyarország külgazdasági és külügyminisztere hozzátette, hosszú út vezetett el idáig, és sokkal több érv szól az együttműködés mellett, mint ellene. A külföldre irányuló magyar vállalati beruházások tekintetében Szerbia, Bosznia-Hercegovina és Montenegró az első helyen állnak, az ide irányuló magyar beruházásokra 10 milliárd forintot hagyott jóvá első körben a költségvetés - mondta a magyarországi miniszter. Kiemelte, számos magyar vállalat érdeklődik Szerbia iránt.

Szijjártó Péter
Szubjektív

Most

21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.