Ugrás a tartalomra

Természetvédelem határok nélkül - Madárgyűrűző tábor a Ludasi-tónál

2021.10.30
17:35
2021.10.30
20:28
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Madárgyűrűző tábor a Ludasi-tónál
- Szappankészítés otthon

Madárgyűrűző tábor a Ludasi-tónál
Nyári madárgyűrűző tábort tartottak a  Ludasi-tó partján. A több héten keresztül folyó kutatómunka során a terület vonulómadarait figyelték meg. A tábor célja a madarak és az általuk használt útvonalak, élőhelyek feltérképezése, védelme.  

Szappankészítés otthon  
Napjainkban egyre divatosabb a természetes anyagokból készülő natúr kozmetikumok használata. A házi szappan főzése is egyre népszerűbb.

Természetvédelem Határok Nélkül
madárgyűrűzés
madárgyűrűző tábor
Ludasi-tó
szappankészítés

Most

11:56, Frissítve: 12:16

Hol érdemes tankolni, ha tengerre utazunk?

Az idén nagyjából 40 euróval kerül többe, ha a görögországi Halkidikire utazunk Szerbiából, mint a korábbi években. De szinte bárhova is megyünk nyaralni, jó sok pénzben kerül, hiszen drasztikusan megnőtt az üzemanyagok ára.
11:24, Frissítve: 11:41

Nyári napközi Palicson

Nyári napközit szervez a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi iskolában 5-től 15 éves korú gyerekek számára. A résztvevőket kézműves foglalkozások, társas- és szabadtéri játékok várják az elkövetkező két hétben és augusztus második két hetében.
10:29

Katasztrofális az aszályhelyzet több olasz tartományban

Az öt olasz régió mindegyike, a többi között Lombardia, Veneto és Piemont tartomány az ország északi részén, a Pó folyó vízgyűjtő medencéje mentén fekszik. A legnagyobb olasz folyó, a Pó vízszintje pedig hetven éve nem volt ennyire alacsony.
10:21

Megújul a Pitypang ovi Adán

Megkezdődött Adán a Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületének felújítása. A kétszintes Pitypang épület vízvezetékhálózatának teljes cseréjét végzik.

Népszerű