Ugrás a tartalomra

Természetvédelem határok nélkül - Önkéntes akció Óbecsén

2020.11.28
16:33
2020.11.29
13:44
Forrás
Pannon RTV
Műsorunk főbb témái:
- Önkéntes akció Óbecsén
- Kerékpározzunk!

Önkéntes akció Óbecsén

A háztartási hulladék közel egyharmada szerves, tehát komposztálható. Az óbecsei Erdőtelepítők Parkjában szervezett önkéntes ifjúsági akcióval a Vajdasági Magyar Diákszövetség az újrahasznosításnak erre a módjára szerette volna felhívni a figyelmet októberben.

Kerékpározzunk!

Biciklisek árasztották el Temerint. Az autómentes világnap alkalmából Temerin Község Idegenforgalmi Szervezete kerékpártúrát szervezett Járek központjától a falu határában található Antero tanyáig. 
 

pannonrtv.com
Természetvédelem Határok Nélkül
önkéntes
Óbecse
kerékpár
bicikli
háztartási hulladék
koposzt
Erdőtelepítők Parkja
Vajdasági Magyar Diákszövetség
újrahasznosítás
Temerin
Járek

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.