Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Természetvédelem határok nélkül vetélkedő

2021.07.11
21:43
Forrás
Pannon RTV
Előadás, terepi verseny, tesztírás, tájház-látogatás. A kecskeméti és a temerini csapat mérte össze tudását a Természetvédelem határok nélkül vetélkedő döntőjében Topolyán.

A megmérettetés az Együttműködés a közös természeti értékek megőrzéséért és népszerűsítéséért elnevezésű projekt része volt. A Magyarország-Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósult meg a Kecskeméti Televízió Nonprofit Kft. és a Pannónia Alapítvány – Pannon RTV együttműködése eredményeként az Európai Unió támogatásával.

Természetvédelem határok nélkül természetismereti vetélkedő
Harkai Ákos
Bolláné Herbóth Erzsébet
Pásztor Emília
Mohácsi Huba
Sihelnik József

Most

17:02, Frissítve: 17:11

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése az EU és a Nyugat-Balkán országai között a 2022. december 6-án megtartott tiranai értekezleten aláírt nyilatkozat értelmében – közölte a Regionális Együttműködési Tanács.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.