Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ – Őszi nagytakarítás Szabadkán

2020.10.06
15:49
2020.10.06
15:54
Forrás
Közlemény
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy 2020. szeptember 28-a és december 8-a között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat.

Október 7-én, szerdán az Újzsedniki Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Filip Kljajić és a Matko Vuković utca sarkán, valamint a Filip Kljajić és a Radoje Vujošević utca kereszteződésében helyezik el a konténereket.

Másnap, október 8-án, csütörtökön ugyanebben a helyi közösségben a Kis Antal utca elején, valamint a Bosa Milićević és a Vajdaság utca találkozásánál, illetve az Ilija Lubarda és a NikolaTesla utca kereszteződésében, továbbá a Hordó utca végén a rétnél helyezik ki a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

nagytakarítás

Most

15:50, Frissítve: 18:52

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.