Ugrás a tartalomra

Növekedés útja - Szabadság útja

2018.04.15
17:58
2018.04.15
18:12
Forrás
Fáklya Keresztény Ifjúsági Egyesület
Növekedés útja címmel a Topolyai Espereskerület hittanos találkozót szervez Csantavéren április 21-én, szombaton 09.00-18.00 óráig, melyre szeretettel várnak minden általános iskolás diákot.

A lelkinap célja, hogy az előadások, a beszélgetések és a közösségi játékok segítségével erősödjön a résztvevők szívében az Istenbe vetett hit, a krisztusi önzetlen, tevékeny szeretet és egy boldogabb világ reménye.

A hittanos lelkinap előadója Dr Szöllősi Tibor atya.

A hittanos lelkinap szervezői:
Topolyai Espereskerület plébániái
Fáklya Keresztény Ifjúsági Egyesület fiataljai
Várják az érdekelteket a szervezői csapatba, hogy több mint 1100 gyermek részére szervezzenek egy felejthetetlen napot.

Kedves hitoktatók és buszfelelősök figyelmébe: Idén is szeretnék megkönnyíteni érkezéskor a regisztrációt, ezért kérik, hogy április 20-ig küldjék el az utaslistát, így érkezéskor már az előre kiírt névmatricák kerülnek kiosztásra.

Csantavér
hittan

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.