Ugrás a tartalomra

Őszi nagytakarítás Szabadkán - 2020.09.30.

2020.09.30
17:34
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy 2020. szeptember 28-a és december 8-a között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok.

A  hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat.

Október 1-én, csütörtökön a Györgyéni Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Vladimir Nazor és a Boris Kidrič utca sarkán, valamint a Bosa Milićević és a Boris Kidrič utca kereszteződésében helyezik majd el a konténereket. Másnap, október 2-án, pénteken ugyanebben a helyi közösségben a Tiro marsall és a Vajdaság utca találkozásánál helyezik ki a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

 

őszi munkálatok
takarítási akció
hulladék
Kommunális Közvállalat

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.