Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Subotica-trans Utasforgalmi Közvállalat értesítése

2020-09-27
16:42
Szabadka

Szabadka
Szeptember 28-ától a munkálatok befejezéséig a Zsinagóga és a Komor és Jakab téren folyó útjavítási munkálatok miatt megváltozik a 1/1A és a 8-as autóbuszjárat útvonala.
Az 1/1A autóbusz minden nap 7.00 és 16.00 óra között az Újtelepülés irányából jövet az új városházánál lévő megállóig a megszokott útvonalon közlekedik, majd itt balra fordul a Makszim Gorkij utcába, a Matija Gubec utca irányába. Majd a Lifka megállónál visszatér a saját eredeti útvonalára Kelebia irányába. A visszafelé úton ugyancsak ezt a módosított irányt követi az 1/1A jelzésű busz. Az említett időszakban a járat nem áll meg a Jadrannál, az Egészsügyi Intézetnél, a Čarnojević utcai és a Zsinagógánál lévő megállóban. Ezek a megállók helyett a Patriánál, a Postánál, és a Matija Gubec utcában áll meg a járat.
A 8-as számú járat a Vasutas település Helyi Közösség irányából nézve a megszokott útvonalon közlekedik egészen a Tito marsall sugárútig. Innetől a Mayer fivérek és a Tolsztoj utcán valamint a Fasizmus áldozatainak terén át a Ligfka megállóig közlekedik a 8-as busz, majd visszatér az eredeti útvonalára. A járat Sándorból visszafelé ugyancsak ezt az ideiglenes útvonalat követi. A 8-as járat nem áll meg a Zsinagógánál és a 23-as önkiszolgálónál.
A 8/A járat (Vasutas település-Jadran-Lifka), valamint a 2-es és 9-es számú járat is a megszokott útvonalon közlekedik ebben az időszakban.

Sutrans
autóbusz
járatok
buszjárat

Most

20:30, Frissítve: 21:11

Európai koronavírus-járvány körkép

Emelkedik a kórházi kezelésre szoruló új koronavírusos betegek száma Horvátországban és Szlovéniában, éjszakai kijárási tilalmat léptetnek életbe Ausztriában, emelkedik a halálesetek száma Csehországban.
17:18, Frissítve: 19:47

Vereséget szenvedett a TSC

2:0-ás vereséget szenvedett a TSC Belgrádban a szerb labdarúgó Szuperliga 13. fordulójában az FK Voždovac vendégeként.

Népszerű