Ugrás a tartalomra

Éljünk a lehetőséggel, helyezzük el ingyenesen a hulladékot

2022.09.15
16:30
2022.09.15
16:38
Forrás
Pannon RTV

Éljünk a lehetőséggel, helyezzük le ingyenesen a hulladékot - hívja fel a figyelmet a szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat. Azt írják, ahelyett, hogy illegális szemétlerakókhoz visszük el a háztartási hulladékot, 500 kilogrammig a magánszemélyek ingyenesen is elhelyezhetik azt a városi szemétlerakóban minden nap, reggel 6-tól este 8 óráig. Emellett hamarosan megkezdődik a városi és külvárosi kerületek őszi nagytakarításának szezonja is. Az elmúlt évekhez hasonlóan a kijelölt helyeken és napokon továbbra is elszállítják majd a konténerekbe kihelyezett szemetet. 

Közérdekű információ
Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.