Ugrás a tartalomra
illusztráció: Pixabay

Javítások a központi vízellátó rendszeren Királyhalmon - 2020.05.21.

2020-05-20
16:36
2020-05-20
16:42
Forrás
PannonRTV

A Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint az idény jellegű javítási munkálatok miatt szünetel a vízszolgáltatás május 21-én, csütörtökön 9.00 és 13.00 óra között az egész településen.
A munkálatok befejeztét követően rövid időre zavarossá válhat a vezetékes víz.

vízellátó rendszer
víz
Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

22:59

Letartóztatásban marad Navalnij

További 30 napra előzetes letartóztatásban marad Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető. Sikkasztással vádolják a hatóságok, de Navalnij követői szerint ez koholt vád.
21:25

Kína szankciókkal sújtott 28 amerikait

A kínai vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan tevékenységek miatt, amik Peking szerint súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.