Ugrás a tartalomra
Pixabay

Közérdekű információ - Elhalasztják Kelebián a kút javításának munkálatait

2019.10.15
15:34
2019.10.15
15:40
Forrás
Pannon RTV

A Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a minap bejelentett és a vízellátással kapcsolatos kelebiai javítási munkálatok mégsem kezdődnek el október 16-án, szerdán. A Kelebiát ellátó városi kút javításának megkezdését a továbbiakig elhalasztották és a lehetséges megoldásokról a város és a helyi közösség illetékeseivel tárgyalnak a közvállalat szakemberei. Kelebián tehát továbbra is zökkenőmentes a vezetékes vízellátás.

Kelebia
kút
vízellátás
Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.