Ugrás a tartalomra
Pixabay

Közérdekű információ - Elhalasztják Kelebián a kút javításának munkálatait

2019.10.15
15:34
2019.10.15
15:40
Forrás
Pannon RTV

A Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a minap bejelentett és a vízellátással kapcsolatos kelebiai javítási munkálatok mégsem kezdődnek el október 16-án, szerdán. A Kelebiát ellátó városi kút javításának megkezdését a továbbiakig elhalasztották és a lehetséges megoldásokról a város és a helyi közösség illetékeseivel tárgyalnak a közvállalat szakemberei. Kelebián tehát továbbra is zökkenőmentes a vezetékes vízellátás.

Kelebia
kút
vízellátás
Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

15:23, Frissítve: 16:50

Dulakodásig fajult a parlamenti ülés

Miután Aleksandar Vučić ismertette a Koszovóról szóló jelentést a köztársasági parlamenti képviselők rendkívüli ülésén, megkezdődött a vita a Pristinával folytatott tárgyalásokról.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.