Ugrás a tartalomra
Pixabay

Közérdekű információ - Elhalasztják Kelebián a kút javításának munkálatait

2019.10.15
15:34
2019.10.15
15:40
Forrás
Pannon RTV

A Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a minap bejelentett és a vízellátással kapcsolatos kelebiai javítási munkálatok mégsem kezdődnek el október 16-án, szerdán. A Kelebiát ellátó városi kút javításának megkezdését a továbbiakig elhalasztották és a lehetséges megoldásokról a város és a helyi közösség illetékeseivel tárgyalnak a közvállalat szakemberei. Kelebián tehát továbbra is zökkenőmentes a vezetékes vízellátás.

Kelebia
kút
vízellátás
Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

23:14, Frissítve: 23:28

Magabiztos győzelem Oslóban

A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.