Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat, Palics

2019.08.30
17:41
2019.08.30
18:07
Forrás
Pannon RTV

A Szabadka Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesítése szerint a szennyvízelvezető rendszer építése miatt augusztus 26-ától több utcát lezárnak a forgalom elől, illetve a párhuzamos utcákba irányítják át a közlekedést. Így augusztus 31-ig a Kozara, szeptember 7-ig a Nikola Tesla, szeptember 10-ig a Partizán és a Jasenovac, szeptember 15-ig a Tó, szeptember 25-ig a Sutjeska és a Marko Orešković utcában a Lopud utcai kereszteződésig folynak a munkálatok.

Vízművek
szennyvízelvezető rendszer

Most

16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.