Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Szerbiai Posta Közvállalat - Szabadka község, 2019.12.25.

2019.12.24
12:56
2023.06.13
10:43
Forrás
Pannon RTV

A Szerbiai Posta Közvállalat értesítés szerint, december 25-én, szerdán a megszokott munkaidővel dolgoznak a következő postahivatalok a Vasútállomásnál lévő 2-es számú, a Városi Közkórházban, Mišićevón a Rodić üzletében, Mérgesen, Újzsedniken, Nagyfényen és a határátkelőkön.
Rövidített munkaidővel, 17.00 óráig dolgozik a Május 1-e utcai 1-es számú postahivatal, illetve 13.00 óráig tart nyitva a Karađorđe és a Szegedi úton, illetve Sándorban, Kisbajmokban, a Zorkánál, a Vasutas-település Helyi Közösségben, a Harcosok sorakozója lakótelepen, a Sugárúton és Palicson.
A bajmoki, csantavéri és a szabadkai Bajai úton az Univerexport üzletében a postahivatal 12.00 óráig fogadja az ügyfeleket.
A Rendőrség és a Bíróság épületében lévő postai kirendeltség az intézmény munkaideje szerint dolgozik.
Zárva tart a postai kirendeltség a Városházán, Kelebián, Békován, Györgyénben, Tavankúton, Hajdújáráson, Ludason és Királyhalmon.

Szerbiai Posta Közvállalat
posta

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.