Ugrás a tartalomra

Ismét áthelyezhetik a szerbiai egészségügyi dolgozókat a járvány kezelése érdekében

2020.06.28
08:31
2020.06.28
09:39
Forrás
Blic, Vajdasági RTV
Erről döntött a minap a köztársasági válságtörzs, amely a koronavírus terjedésének megfékezésével foglalkozik.

Amennyiben egy adott szerbiai településen nincs elegendő orvos, nővér vagy technikus, akkor az ország más részén található egészségügyi intézményekből pótolhatják őket, áthelyezéssel. Branislav Vekić, az egészségügyi minisztérium államtitkára hozzátette, akár fel is mondhatnak azoknak, akik visszautasítják az áthelyezésükről szóló a döntést.

Szerbia
egészségügy
egészségügyi dolgozó
egészségügyi dolgozók

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.