Ugrás a tartalomra

Bemutatkozott a The Spark zenekar Palicson

2020.07.10
09:51
2020.07.10
17:22
Forrás
Pannon RTV
Palicson a Magyar Művelődési Központban mutatkozott be a huszonévesekből álló The Spark zenekar. Az együttes egy órás műsorral készült, a járványhelyzet miatt azonban alig volt látogató.

Mindössze húszfős közönség előtt mutatkozott be a The Spark zenekar Palicson.

Az együttes 2017-ben alakult hét taggal, azóta már kisebb fesztiválokon is felléptek. Pop, rock és funky stílusban játszanak.

Albert Réka, a The Spark gitárosa: „Az elején, ahogy meghallottak minket, hogy zenélünk, hogy együtt a banda, rögtön hívtak minket kávézókba és kisebb helyekre fellépni, ezen kívül Vajdaságba is több kávézóba, kisebb fesztiválokon és a Rókafeszten is felléptünk, úgyhogy nem panaszkodhatunk.”

Hulló Zsófia zenekar alapító gyerekkora óta dobol. Az ő ötlete volt együttest verbuválni. Feldolgozásokat játszanak, eddig két önálló számot szereztek, de dolgoznak a továbbiakon.

Hulló Zsófia, a The Spark dobosa: „Mi is szeretnénk egy lemezt kiadni, van már egy pár saját számunk, amelyeket nem igazán szoktunk még játszani nagy közönség előtt, de a nagy cél az, hogy ha nyernénk egy nagyobb pályázaton, vagy kapnánk támogatást, akkor lenne egy The Spark lemez, amit nagyon ajánlanék, tényleg.”

Elkészítették a Róka-tanya himnuszát is, amivel az idei Róka Festen terveznek debütálni.

The Spark
koncert
Hulló Zsófia

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:49, Frissítve: 20:12

A muzslyai nyugdíjasok majálisozása

Muzslyán két nyugdíjas egyesület működik. Együtt több mint háromszáz tagjuk van és közös otthonuk az egyik legmozgalmasabb hely Muzslyán. Így lesz ez május elsején is. Az előkészületek már ma délután elkezdődtek.
18:04, Frissítve: 19:36

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.
16:19, Frissítve: 17:36

Mindenki készül az ünnepekre

Szerbia és Szabadka is már az ünnepi készülődés lázában égett ma. A Tejpiacon is sokan vásároltak, az eladók szerint valamelyest nagyobb volt a forgalom.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.