Ugrás a tartalomra

Közérdekű információ - Stadion Kommunális Közvállalat 2020.08.20.

2020.08.19
15:53
2021.01.13
14:01
Forrás
Pannon RTV
Újra megnyílt Szabadkán, a Harcosok sorakozója lakótelepen található fedett úszómedence.

A látogatók közül összesen 100-an, vagyis 80-an tartózkodhatnak a felnőtt és 20-an a gyermekmedencében. A vendégek egészségének megőrzése érdekében a létesítmény több helyén is kifüggesztették a viselkedési követelmények részletes leírását. Mindenek előtt kötelező a kézmosás és a megfelelő, legalább két méteres távolságtartás. A bejáratnál minden látogató testhőmérsékletét megmérik és kötelező a kéz- és lábbeli fertőtelítés is. A Stadion Kommunális Közvállalat közleménye szerint a zárt térben kötelező az arcmaszk használata. A rendelkezések betartását vízimentő-szolgálatuk ellenőrzi.


A prozivkai sportközpont minden nap 6.00 és 16.00 óra között várja a kikapcsolódni vágyókat, illetve szerdán és csütörtökön 22.00 és 24.00 óra között is nyitva tartanak, hétvégén pedig reggel 6.00-tól éjfélig látogatható az uszoda.

Stadion Kommunális Közvállalat

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.