Ugrás a tartalomra

Megemlékezés a repülőbalesetben elhunyt két pilóta tiszteletére

2020.09.28
17:32
2020.09.28
18:03
Forrás
Szerbiai RTV
Megemlékezést tartottak Belgrádban a pénteken repülőbalesetben elhunyt két pilóta tiszteletére.

Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević szörnyethalt, amikor a MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében lezuhant. Feletteseik, kollégáik és családjuk búcsúztak el ma tőlük. Elhangzott, hogy személyükben kitűnő pilótákat, tapasztalt szakembereket, hozzáértő hivatásos személyeket és nagy hazafiakat vesztettek el. Dejan Krsnik 49 éves volt, felesége és egy gyermeke gyászolja. A 43 éves Zvonko Vasiljević két gyermeket és feleségét hagyta hátra. Mindkét pilóta temetése holnap lesz. 

MiG-21
repülőbaleset
megemlékezés

Most

12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.
12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.