Ugrás a tartalomra

Őszi nagytakarítás Szabadkán - 2020.10.03.

2020.10.02
20:24
2020.10.02
20:30
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat,
hogy 2020. szeptember 28-a és december 8-a között szervezi meg az őszi nagytakarítást.

Az akció ideje alatt a városi, a peremvárosi és a települési helyi közösségekben öt köbméteres konténerekbe helyezhetik el a szilárd és nagyméretű hulladékot a lakosok. A  hulladékgyűjtőket a megadott napon minden reggel 8.00 órakor helyezik ki a megadott helyszínre. A megtelt szemetesek elszállítását pedig 13.00 és 15.00, illetve 18.00 és 20.00 óra között végzi a közvállalat.

Október 5-én, hétfőn a Nagyfényi Helyi Közösségben folytatódik az akció, ahol a Belgrádi út és a Rade Končar utca sarkán, valamint a Belgrádi út és a Jovan Zmaj utca kereszteződésében helyezik el a konténereket. Másnap, október 6-án, kedden ugyanebben a helyi közösségben a Csantavéri út és a Jovan Zmaj utca találkozásánál, valamint a Vladimir Nazor és az Ivan Milutinović utca sarkán, illetve a Vladimir Nazor és a Vaso Pelagić utca kereszteződésében helyezik ki a nagyméretű hulladékgyűjtőket.

szemétgyűjtés
takarítási akció
őszi munkálatok
Kommunális Közvállalat

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.